Hallitus

Yhdistyksen asioita ja omaisuutta hoitaa syyskokouksessa valittu hallitus, johon kuuluu vuodeksi kerrallaan valittavan puheenjohtajan lisäksi vähintään kolme (3) ja enintään yhdeksän (9) muuta varsinaista ja kaksi (2) vuodeksi kerrallaan valittavaa varajäsentä.

Varsinaisista jäsenistä on erovuorossa vuosittain kolme (3) ja ensimmäisellä kerralla eroavat jäsenet määrätään arvalla. Jos johtokunnan jäsen eroaa kesken toimikautta, astuu varajäsen hänen tilalleen toimikauden loppuun. Myös varajäsenet saavat kutsun kokouksiin.

Hallitus kokoontuu tarpeen vaatiessa joko puheenjohtajan kutsusta tai kolmen hallituksen jäsenen vaatimuksesta, kokoontumispaikka on Röyläntupa.

Lataa yhdistyksen toimintakertomus:
Toimintakertomus 2015
Toimintakertomus 2014

Hallitus vuonna 2017.

Puheenjohtaja Hilkka Karimo, Vihermäki 7, e-mail: puheenjohtaja(at)roylabodom.fi
Sihteeri Ritva Kaisla, Apilarinne 11, e-mail: ritva.kaisla(at)elisanet.fi
Rahastonhoitaja ja jäsensihteeri Rakel Uusitalo, Kalliomäentie 8