Alueellamme toimivia yrityksiä ja palveluita:


Lähetä sähköpostia puheenjohtaja()roylabodom.fi jos haluat antaa yrityksesi tiedot meille!

Elämänlaatu Elämänlaatumalli muistisairaan omaishoitajalle.


Joulukuusia Kauko Eronen puh. 040 702 8991


Jokamiehen juhlatilat. Röyläntuvalle mahtuu n. 70 henkeä juhlimaan, astiastot riittävät 90 hengelle. Edullinen tila muodostuu juhlasalista, ns. kerhohuoneesta sekä keittiöstä. Asiakas järjestää itse tilan juhlakuntoon ja hoitaa pöytäliinat, kukat ym. koristelun. Keittiössä ei ole tiskikonetta. Katso esittelyvideo ja varauskalenteri nettisivuilta Röyläntupa.


Juhlatilat Kaisankoti tarjoaa monipuolisia palvelukokonaisuuksia työyhteisöille, ryhmille ja yksittäisille ihmisille. Kaisankoti on hyvinvointikeskus, jossa voit myös majoittua mukavasti, nauttia ravintolapalveluiden antimista ja järjestää ikimuistoisia juhlia.


Juhlatilat Oittaa ja Oittaan kartano kauniin Bodominjärven rannalla tarjoavat erinomaiset puitteet juhlille, kokouksille, urheilupäiville sekä ulkoilulle.


Juhlatilat Bodomin kartano on erinomainen paikka kokouksille, juhlille, golf- ja muille yritystapahtumille, syntymäpäiville, hääjuhlille, merkkipäiville ym. tilaisuuksille.


Jumppaa ja tanssia Röyläntuvalla


Kahvila Oittaan kivinavetan kahvilassa voit nauttia herkullisen luomupainotteisen lounaan buffee-pöydästä tai tuoreita, kotona paistettuja leivonnaisia, suolaista pikkupurtavaa ja lämmintä juotavaa.


Kahvila Pirttimäen kahvila Pirttimäen ulkoilualueella.


Markkinointipalvelut ja viestintäkonsultointi - nettisivustot, imagokonsultointi, palvelutuotteistus, brändays imagevision.fi


Verkkokauppa Silkkikasvit.com ja Silkkikukkanen.com - kaupoista voit ostaa laadukkaita silkkikasveja


Röyläntupa on edullinen hinnaltaan


Röyläntupa